Кой стои зад името ЕКО ФАЕР БГ?

Ние сме група млади и амбициозни хора, които преди няколко години се обединиха с обща мисия  в екип под името ЕКО ФАЕР БГ.

Предлагаме проектиране, изграждане и поддръжка на отоплителни инсталации с топлинен източник дърва и пелети. Специализирани сме също така и в изграждане на отоплително-охладителни системи с топлинен източник термопомпа въздух-вода, както и с изграждането на соларни отоплителни системи.

 Каква е нашата мисия? 

През последното десетилетие всички ние започнахме да ставаме по-чувствителни към околната среда. В стремежа си да съхраним нашия дом в глобален план, а именно планетата, ние хората предприехме мерки по различните направления на индустрията за ограничаване на количествата въглеродни емисии, излъчвани в атмосферата. Този стремеж обаче неминуемо засяга всяка сфера от нашия живот.

На микро ниво това предполага основна мисия на всеки един от нас да бъде личният принос в борбата за опазване на озоновия слой, което от своя страна означава да преориентираме съзнанието си към водене на по-благоприятен за околната среда начин на живот.

 И ето тук идва ред на нашата мисия: да Ви помогнем да превърнете своя личен дом не само в своя лична крепост, но и в крепост срещу замърсяването на околната среда. За тази цел селектирахме най-добрите по съотношение качество-цена, еко-съвместимост, дизайн и високи технологии отоплителни уреди, предлагани от лидерите на Европейския пазар в този бранш,  и ги предоставихме на Вашето внимание. 

ИЗБОРЪТ Е ИЗЦЯЛО ВЪВ ВАШИ РЪЦЕ! 

Предизвикателставата са част от нашия живот и ние ги преодоляваме с всеки изминал ден, като се стараем да оставяме след нас само доволни клиенти. Извървели сме дълъг път, учейки се да постигаме максимални резултати, давайки най-доброто от себе си.

Нашият екип от технически специалисти е преминал редица тренировъчни курсове във фабриките и академиите на водещите италиански фирми за отоплителна техника и е в състояние да предложи оторизиран сервиз, гаранционно обслужване, монтаж, съобразен с индивидуалните изисквания на всеки клиент, както и комплексни решения за отоплително-охладителната система на Вашия дом. Често ни се налага да бъдем гъвкави, да добавяме и изменяме стъпките според желанията и спецификата на клиента ни, за да задоволим неговите изисквания, но резултатите винаги са високи, а клиентите ни доволни.