soluzioni_total_control_copia.jpg

TOTAL CONTROL

TOTAL CONTROL е приложение за смартфон, таблет и компютър, което ви позволява да наблюдавате и управлявате пелетните продукти на La Nordica-Extraflame, дори когато сте далеч от дома си, ако сте свързани с интернет.

Как работи: Total Control е приложение, което ви позволява да комуникирате в реално време с вашия пелетен уред с помощта на интернет връзка. С изтеглянето на това безплатно приложение, вие ще превърнете мобилното си устройство с достъп до интернет в иновативна платформа за контрол и мониторинг на вашата La Nordica-Extraflame домашна отоплителна система на пелети. В действителност, благодарение на Wi-Fi модул, съвместим допълнителен аксесоар, който трябва да бъде свързан към продукта, пелетната ви печка става онлайн управляема и достъпна чрез интернет връзката на вашия дом.
Далечен Wifi модул

Къде да го изтеглите :
Total Control е достъпен на 17 езика за устройства с Apple и Android операционна система. Той също може да се използва съответно на компютър чрез уеб приложението. Изтеглете версия съвместима с вашите устройства още сега.
https://itunes.apple.com/app/total-control-la-nordica-extraflame/id1010656330?mt=8
https://play.google.com/stor/apps/details?id=com.extraflame.android.wifi
https://totalcontrol.extraflame.it/frontend/

Характеристики: Total Control, благодарение на семпъл и лесен за употреба дизайн, ви позволява достъп и контрол на редица функции на вашата пелетна печка, като включване и изключване на уреда, регулиране на мощността и температурата и настройка на седмичния програмируем термостат.