EVOLUTION LINE

Evolution Line е нова гама от продукти, предназначени да отговорят на новите нужди на потребителите, които са все по-внимателни към детайлите и производителността. Всеки елемент се характеризира с високо технологично оборудване, което подобрява ежедневната употреба и в същото време намалява необходимостта от честа поддръжка, като същевременно се гарантира висока надеждност. Стандартите за високо качество на компонентите и грижливото проектиране за безопасност правят тези уреди идеален избор за онзи, които искат нещо по-специално в собствения си дом, както и прецизен дизайн. Evolution Line, новото технологично поколение на "интелигентни" печки, по-тихи, самопочистващи се, безопасни и впечатлителни, които генерират топлина почти веднага, след като са включени, и най-вече лесно управляеми с дистанционното управление:

Безшумна: Тиха работа без загуба на ефективност.

Тя ви позволява напълно да изключите стайната вентилация, получавайки по този начин максимален акустичен комфорт и в същото време максималната мощност за загряване на водата в радиаторите на къщата.

Практична: Вашата печка се почиства сама.

Система, състояща се от иновативен двигател, който премахва остатъците от изгарянето на пелети автоматично, без да се изисква наблюдение от потребителя. Чекмеджето за пепелта се нуждае само от изпразване след няколко дни на работа. Точното решение за тези, които използват печката често.

Безопасна: Технология и иновация за вашата безопасност.

Напълно изолирана от заобикалящата среда, едновременно за приема на въздуха за горене и за изхвърлянето на остатъци от горенето, което осигурява максимална безопасност и комфорт. Тази специална система се постига чрез херметизиране на резервоара за съхранение на пелети и на горивната камера, включително вратата ѝ.

Бърза: Незабавна топлина винаги.

Бързо запалване при всякакви метеорологични условия (влага и студ), благодарение на керамичните подгревни свещи, които отделят 40% повече енергия, отколкото нормалните не-керамични компоненти, като по този начин гарантират хиляди запалвания.

Лесна за управление: За пълно и комфортно управление, дори от вашия диван.

Печките Evolution Line са стандартно с "ръчно" радио управление, което ви позволява да управлявате напълно всички функции на печката. Същото управление може да се използва като дистанционен термостат: то регистрира температурата на мястото, където се намира и контролира работата на уреда, докато достигне желаната температура на това място. Предимството е, че печката, която работи както и колкото искате, можете да контролирате лесно и удобно дори от вашия диван.

Гъвкава: Максимална гъвкавост при управлението на комфорта в стаите.

Съвместната работа на електронния борд за управление и бордът за разширено управление на системата (по избор) осигурява максимална гъвкавост при управлението на термо-хидравличната система с възможност да се настройват различни температури във всяка стая на къщата.

Иновативна: Винаги в контакт с печката, дори когато не сте у дома.

Контрол на печката дори дистанционно, благодарение на приложенията: Total Control App (Wi-Fi модул), Easy Access App (GSM модул) и Wireless thermostat.

Ефективна: Намалява времето на забавяне при повторно запалване.

Специален сензор позволява отчитане на температурата и работните условия на печката в реално време, като по този начин се намалява времето за повторно запалване и се гарантира оптимално изгаряне на пелетите.

Проста: Регулирате лесно работата на вашата отоплителна система.

В отоплителния уред помпата кара топлата вода да циркулира в отоплителната система. Това ново поколение от циркулационни помпи (PWM), в допълнение към осигуряването на икономии в разходите за електроенергия, комуникира непрекъснато с електронния борд за управление предоставяйки информация за работното състояние на помпата, за да се адаптира към всички заявки на системата: например, ако циркулационната помпа спре да работи, печката открива аномалията и също се изключва автоматично. Помпата се управлява директно от дистанционното управление, без да се налага механична намеса върху нея. Възможността да персонализирате настройките на помпата, в съответствие с изискванията на всяка отделна система, осигурява максимална гъвкавост по отношение на инсталиране и управление на системата